HTML

Startoldalak

Friss topikok

Medence takaróponyva jellemzői

2012.10.16. 20:51 bomaci

A medence takaróponyva kiválasztásának a legfontosabb kritériuma mindig a használatának módja. A szolártakaró a nyári hónapok alatt segít a medence vizének melegen tartásában, ezek a takaróponyvák légkamrásak és speciális Uv stabil anyagból készülnek. A téli takarók a medence tél elleni megvédését szolgálja, főként a medence belső burkolatát.

A víz így tiszta marad, és könnyű lesz a tavaszi nagytakarítás is. Többféle medence formához könnyen hozzáigazítható. A rolós védőburkolatok általában PVC szövetből készülnek, alumínium tartócsövek tartják a medence fölött és általában kézi hajtókarral látják el.

Több színben is kapható, viszont télen csak kiegészítőkkel használható. A rolós medencefedés (ami más mint a rolós védőburkolat!) akár 80% energia megtakarítást is eredményezhet, ez nyújtja a lehető legnagyobb balesetvédelmet, amit a nagy felhajtóerő biztosít. A kezelése is a legkényelmesebbnek mondható, hiszen a működtetése teljesen automatikus. Viszont a téli hónapokra nem alkalmas.

Szólj hozzá!

Címkék: medence takaróponyva

A bejegyzés trackback címe:

https://startoldalak.blog.hu/api/trackback/id/tr914851221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása