HTML

Ki a győztes Black Jack -be?

2012.10.16. 20:51 bomaci

A Black Jack, ami lényegében ugyanaz, mint a 21-es játék, a minden egyes kártya laphoz rendelt pont- vagy számértékeken alapul. A ki a győztes Black Jack-be kérdésre a válasz több formában is meg lehet fogalmazni.

Vegyük az első esetet, elértük a 21-et (a black jacket), ami a legjobb kombinációnak számít, ekkor automatikusan nyerünk, és a betett tétjeinket a három a kettő arányban növeljük meg.

Természetesen nem csak 21-el lehet nyerni, de a lényeg mindenképpen az, hogy ezt az értéket minél jobban megközelítsük. Más megfogalmazásban, ha a mi lapunk magasabb, mint az osztó lapja, akkor megvertük az osztót, tehát nyertünk és megkapjuk a tétjeink dupláját. Ha besokall az osztó, tehát a lapjainak értéke meghaladja a 21-et, akkor szintén nyertünk és ugyanilyen arányban kapunk kifizetést.

Van egy fontos kitétel, ha az osztó is 21-et szerzett és mi is megcsináltuk a black jacket, akkor se nem nyertünk, se nem veszítettünk. Ha az osztó egyedül megcsinálta a 21-et, akkor természetesen ő nyert, és begyűjti a vesztes téteket. Röviden így foglalható össze a ki a győztes a Black Jack-be kérdésre adható válasz.

Szólj hozzá!

Címkék: Black Jack

A bejegyzés trackback címe:

https://startoldalak.blog.hu/api/trackback/id/tr424851219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása